Eltérített átigazolások a TOP bajnokságokból

Olyan esetek szedtünk össze a labdarúgás világából, amikor egy átigazolás csúnyán eltérült.
Eltérített focista átigazolások

Nem sokon múlt, hogy Cristiano Ronaldo a Manchester Cityhez kerüljön a Juventus után, sőt már nagyjából biztosnak tűnő átigazolásként hozták le a hírt, de végül mégsem jött össze az transzfer. 2021 nyarán, amikor a portugál klasszis közölte a Juventus-szal, hogy csapatot szeretne váltani, nem tartott sokáig a keresés, sajtóhírek szerint pár nap után már mindenben meg is egyezett a Manchester Cityvel. Azonban a korábbi klubja, a Manchester United többet volt hajlandó fizetni a Juventusnak, abban pedig, hogy Ronaldo végül a Vörös Ördögöket válaszotta Sir Alex Fergusonnak is komoly munkája volt. A skót edzőlegenda felhívta telefonon a a Cityhez tartó klasszsist, akit gyorsan meggyőzőtt arról, hogy ne igazoljon Manchester kék felébe. Ronaldo, így végül hazatért a Manchester Unitedhez 2021 nyarán, aminek aztán nem lett annyira szép vége, elég csúnyán váltak el egymástól. Nagy kérdés, hogy mi lett volna ha összejön az üzlet a Manchester Cityvel és Pep Guardiola kezei alá kerül a portugál.

2012 őszén Willian 2 gólt rúgott a Chelsea ellen a Shakhtar Donetsk színeiben, azonban nem keltette fel eléggé ezzel se a londoniak érdeklődését és az Anzsi Mahacskalához szerződött a sok topklub ajánlata ellenére. Fél évvel Willian érkezése után őssze is dőlt a dagesztáni csapat, a klub kiárusította a játékosait, köztük a legértékesebb játékosát, Williant is. A brazilért a nyerő ajánlatot a Tottenham tette meg 30 millió font értékbe, a játékos pedig már az orvosi vizsgálaton is részt vett a klubnál. Azonban a Chelsea közbelépett, Abramovics felhívta a milliárdos barátját, az Anzsi tulajdonosát és megegyeztek a 32 millió fontos vételárban, így Willian a Chelsea-hez került.

Kapcsolódó cikkek

Hihetetlen statisztikák a labdarúgás világából

Érdekességek a labdarúgás világából

A labdarúgás a világ legnépszerűbb sportja, amit nagyon sokan követnek és ezáltal sok minden is tudnak róla. Ezúttal olyan statisztikákat gyűjtöttünk össze, amik kevésbé köztudottak.

Érdekes tények a futball világából

Rekordok a topbajnokságok történelméből

A világ legjobb futballcsapatairól szedtünk össze izgalmas statisztikákat, amiket kevesen tudtak eddig.