Gömbérzék és szúnyogirtó - Focitábor 2024 - Sporttábor 2024

Punnyadás helyett töltsd sportosan a nyarat!
Gömbérzék és szúnyogirtó - Focitábor 2024 - Sporttábor 2024

Júliusban és augusztusban megnyílnak a PEOPLE TEAM (PT) hétnapos tematikus nyári táborai, köztük a sporttábor is, amelyről itt olvashatsz bővebben: https://peopleteam.hu/taborok/sporttabor-nyari-tabor/.

Csavard be, mint Beckham!

A PT-s szervezők mintegy 30 éve – nemtől, vallástól és nemzetiségtől függetlenül – várják a 7 és 17 év közötti gyerekeket hétnapos nyári táboraikba. Ha tehát a képernyő előtt szurkolásnál többet jelent számodra a labdarúgás, akkor magad is rúghatod a bőrt a PT sporttáborában, ahol minden reggel bemelegítéssel és futással indul, majd kora délutánig áldozhatsz a kedvenc tevékenységeidnek. A PT nem csupán focitábor – számos egyéb sportágban kipróbálhatod magad, legyen az kosárlabda, röplabda, teqball, amerikai foci, asztalitenisz, pingpong, aikido vagy capoeira. A foglalkozásokat fiatal, huszonéves tanárok tartják, és számíts arra, hogy a szabad levegőn leszel szinte egész nap, ezért fontos, hogy hozz magaddal naptejet, kulacsot és szúnyogriasztó spray-t! A reggelin, ebéden és vacsorán kívül korlátlanul csemegézhetsz a zöldség- és gyümölcspultról, de a tábori büfében ugyancsak feltankolhatsz. Kell is az energia: a PT-ben folyamatosan mozgásban leszel, nem fogsz unatkozni, mert habár ebéd után véget érnek a sporttábor órái, délután is kihasználhatod a tábor területén található hat sportpályát, a vendég előadók után csinálhatod a bemutatóikat, a csúszdaparkban csapathatod, esténként pedig csapatversenyeken mérettetheted meg magad.

Élet a sporton túl

A táborban hozzád hasonló érdeklődésű és korú gyerekekkel leszel együtt, de a PT a sport mellett számos egyéb szekciót kínál. 17 tematikával készülnek a szervezők, ezáltal bepillantást nyerhetsz abba, hogyan építenek mások drónt, lehet, hogy pont te leszel a fotósok egyik témája, megnézheted a színházi táborosok előadását, és a saját bőrödön fogod megtapasztalni, hogyan főznek a kukták – ha vegetáriánus vagy, netalán valamilyen ételallergiával küzdesz, természetesen figyelembe veszik, csak jelezd a helyszínen és a jelentkezés során.

Bentlakásos vagy bejárós lennél? Rajtad áll

Amennyiben Kecskeméten vagy a környékén laksz, akár takarodóig maradhatsz mindennap a táborban, éjszakánként pedig a saját ágyadban alhatsz, egyébként erősen ajánlott ottalvósként részt venni a programokon. A három turnus ideje júliusban és augusztusban lesz. A tábor területén található a szállás, külön fiú- és lányépülettel, kétágyas szobákkal. Meglátod, nagy buli lesz, ezt bizonyítják a https://legjobbtabor.hu oldalon olvasható tábortapasztalatok és vélemények is.

Kapcsolódó cikkek

Gömbérzék és szúnyogirtó - Focitábor 2024 - Sporttábor 2024

Gömbérzék és szúnyogirtó - Focitábor 2024 - Sporttábor 2024

Focitábor gyerekeknek – a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborai ottalvós és napközis változatban is elérhetők.